Bemutatkozás

Bemutatkozás

Ma már több mint 20 féle pizza, többféle frissensült, saláta, készétel, illetve több személyes tálak közül választhatnak vendégeink. More »

Kikapcsolódás

Kikapcsolódás

Télen a kandalló melege mellett remek alkalom nyílik meghitt beszélgetésekre, a kalandvágyóbbak izgalmas biliárd vagy csocsó játszmákat is vívhatnak. More »

 

Bemutatkozás

Üdvözöljük a megújult Szikla Vendéglőben!

 2013-ban vettük át az étterem vezetését. Kezdetben hamburger és néhány pizza volt étlapunk választéka.

Ma már több mint 20 féle pizza, többféle frissensült, saláta, készétel, illetve több személyes tálak közül választhatnak vendégeink. Ételeinket telefonon történő rendelés esetén házhoz is szállítjuk.
Családias hangulatú éttermünk kiváló helyszínt biztosít családi események megünneplésére, céges vagy baráti találkozók lebonyolítására (30 főig).
Élőzenét kérésre biztosítunk!

Télen a kandalló melege mellett remek alkalom nyílik meghitt beszélgetésekre, a kalandvágyóbbak izgalmas biliárd vagy csocsó játszmákat is vívhatnak.
Nyáron hangulatos teraszunkon pihenhet meg az, aki hozzánk betér és a délutáni nap sugarait élvezheti egészen napnyugtáig.
Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését és mihamarabb személyesen is találkozhatunk a Szikla Étteremben itt, Vilonyán, amely „Egy község a térképen, de nekünk ennél sokkal több”.

Új étlapunk:

Megosztom :